Laptoptrolley's

Laptoptrolley’s leer dames en heren 15 tot 17 inch

Home » Laptoptrolley's

Slimme oplossingen voor mobiele professionals

McKleinUSA’s design filosofie voor laptoptrolley’s wordt geïnspireerd door de veeleisende behoeften van de moderne professional. De trolley’s worden dan ook ontworpen door experts op hun vakgebied. Derhalve met speciale aandacht voor zowel de zeer intensieve gebruiksomstandigheden bij het moderne reizen, als ook de eisen die de mobiele professional aan het dagelijks gebruik van zijn laptoptrolley stelt. Deze inspiratie en visie zijn zichtbaar vanaf de totale vorm tot in het kleinste detail.  Zij vormen de basis voor de hoge gebruikerswaardering van de McKleinUSA laptoptrolley’s.
De collectie omvat modieuze laptoptrolley’s voor dames in vele aantrekkelijke kleuren. Maar ook representatieve modellen voor heren. Deze indeling van de trolley’s is echter subjectief. Kiest u gewoon een laptoptrolley die aan uw eisen voldoet en qua stijl bij u past.
McKleinUSA laptoptrolley’s zijn zowel verkrijgbaar als groter 17 inch model zowel als middelgroot 15 inch model. Vanwege de huidige diversiteit aan laptops is dit hooguit een globale indeling. Bij elk model laptoptrolley vindt u dan ook de exacte maten van het laptopvak. Hierdoor kunt u een altijd passende keuze maken.
Naast modellen uitgevoerd met het standaard fraaie en degelijke topnerf rundleer, zijn er ook enkele trolley’s uitgevoerd in meer exclusieve ledersoorten als bijvoorbeeld volnerf rundleer en kalfsleer.
Alle laptoptrolley’s komen met  een garantie van 2 jaar. Bovendien met McKleinUSA’s “Life Time Warranty”. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlang probleemloos gebruik van uw laptoptrolley.

Kies een categorie

Of selecteer een eigenschap

Schermgrootte: 15 inch17 inch | Merk: McKleinUSASiamod | Model: Verticaal | Leersoort: Topnerf rundleerRundleer Croco printNappa CashmereGetrommeld kalfsleder

Kleuren