Verzending en retouren

Informatie over de verzending en het eventueel retourneren van uw bestelling

Home » Verzending en retouren

Ondernemingsgegevens

NewTopDeals

McKleinUSA (https://www.newtopdeals.com) is een handelsnaam en website van NewTopDeals. Wij zijn al vele jaren actief in de lederwaren branche. De producten van McKleinUSA, Chicago IL worden door ons familiebedrijf sinds 2007  geïmporteerd en gedistribueerd in de Benelux en andere landen. Deze website is bedoeld voor particuliere en zakelijke eindgebruikers in de Benelux.

Bedrijfs- en postadres

NewTopDeals, Egge 4, 3171 DE Poortgaal (ZH)
Tel. 010 5019387, email laptopstyle@newtopdeals.com
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24430337
BTW-identificatienummer: NL00126455B88
IBAN NL07 INGB 0006 4320 61

Bereikbaarheid

Onze klantenservice tel. 010 5019387 is dagelijks bereikbaar van 10:00 uur tot 22:00 uur, weekends en feestdagen van 10:00 uur tot 18:00 uur

Waarom kopen bij NewTopDeals?

Veilig en betrouwbaar

NewTopDeals staat al jaren lang (sinds 2007) voor de topproducten van McKleinUSA, betrouwbare leveringen en vriendelijke service. Wij volgen de regels van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, waarmee wij aan strenge eisen op het gebied van bedrijfsvoering, consumentenvoorwaarden en internet veiligheid voldoen.

Ons concept is integer en transparant

Alleen echte merken van gerommeerde fabrikanten. McKleinUSA  is de één na grootste leverancier van de V.S. De producten zijn (internationaal) verkrijgbaar via diverse kanalen. NewTopDeals is geauthoriseerd dealer met faciliteiten voor garantie afhandeling, reparaties en de levering van onderdelen.

Uitgebreide collectie

Momenteel hebben wij uitsluitend de in leder uitgevoerde laptoptrolley’s in het assortimenten, momenteel zo’n kleine 200 artikelen.  Mocht u geïnteresseerd zijn in de overige producten van McKleinUSA, Siamod of Parinda zijn wij u eveneens graag van dienst voor het verstrekken van nadere informatie of een prijsopgave.

Altijd de nieuwste modellen en trends

Wij leveren altijd de nieuwste modellen in de laatste actuele uitvoering van McKleinUSA. Het programma wordt doorlopend aangepast aan de actuele mode en trends.

Onze service

Klantenservice 7 dagen per week (dagelijks ook ‘s avonds) bereikbaar via 010 5019387, niet goed geld terug garantie, gratis verzending (Benelux), duidelijke en uitvoerige productinformatie, veilig (achteraf) betalen en betrouwbare leveringen.

Gratis verzending naar Nederland, België en Luxemburg

Alle bestellingen worden gratis verzonden per PostNL. De verzendtijd voor voorraad artikelen bedraagt 1-2 dagen inclusief de verwerking van uw bestelling. De levertijden zijn bij elk product en elke uitvoering zo reëel mogelijk vermeld in werkdagen. Mocht de ontvangst termijn kritisch zijn neemt u dan vooraf contact op met onze klantenservice zodat wij hier extra aandacht of actie voor kunnen ondernemen. U kunt bij uw bestelling uw voorkeur voor het moment en de wijze van aflevering aangeven. Voor bestemmingen in België en Luxemburg kan de levertijd soms iets langer zijn.

Achteraf betalen / rembours

Vanwege de hoge kosten is remboursverzending niet meer mogelijk. mogelijk. Daarentegen kunt u nu kiezen voor betaling achteraf als u het product heeft bekeken en besluit dit te houden.

Bezorging

PostNL heeft 3 bezorgpogingen. Mocht u niet thuis zijn, dan wordt het de volgende werkdag nog een keer bezorgd. Is er 3 maal niemand thuis getroffen, dan kunt u uw bestelling ophalen bij een afhaalpunt. U kunt bij uw bestelling uw voorkeur voor het moment en de wijze van aflevering aangeven.

Track & trace

U kunt te allen tijde de status van uw bestelling volgen en de verwachte aflevertijd bekijken via de track & trace code. Deze code is toegevoegd bij uw verzendbestiging die u ontvangt via e-mail en ook zichtbaar via “bestelling volgen” of via uw account in de webwinkel. Ook is het mogelijk met behulp van deze code het afleveradres (of afhaalpunt te wijzigen) of de datum en tijdstip (dagdeel) van aflevering te wijzigen.

Bestelling volgen

Direct na afronding van het bestelproces ontvangt u per email een bevestiging van uw bestelling. De status van uw order is te volgen via de link “bestelling volgen” van het menu “Klantenservice” onderaan elke pagina van de website. Als u over een account beschikt kunt u alle gegevens bekijken in uw account.

Levertijden

Volgende dag in huis

Voorraad artikelen mits vóór 15:00 uur besteld worden dezelfde dag of de eerst volgende werkdag verzonden. Voor deze artikelen is bij de productinformatie 1-2 dagen weergegeven. Bij de overige producten is de levertijd tot aan de bezorging in werkdagen aangegeven.

Bankoverschrijving

Indien u als betaling voor “Bankoverschrijving” kiest verzoeken wij u er rekening mee te houden dat uw bestelling pas in behandeling wordt genomen (en de levertijd derhalve ingaat) als uw betaling door ons ontvangen is.

België en Luxemburg

Hoewel PostNL in principe 24 uurs levering pretendeert kan het in de praktijk voorkomen dat uw bestelling iets langer onderweg is.

Vertragingen

Wij vragen er begrip voor dat de levertijd door onvoorziene omstandigheden en in drukke periodes bij onze leverancier (bijv. rond de feesttdagen) mogelijk kan uitlopen. Mocht u uw bestelling beslist vóór een bepaalde datum in huis willen hebben, informeert u dan vóór het plaatsen van uw bestelling naar de mogelijkheden. Dit kan per email of telefonisch via de klantenservice: 010 5019387.

Prijzen

Prijsgarantie

Mocht u een artikel binnen 3 weken na aankoop elders goedkoper aantreffen betalen wij u het prijsverschil direct terug. Het goedkopere aanbod moet echter wel openbaar en van een reguliere detailhandel of webshop zijn.

BTW

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% Nederlandse BTW. Voor onze zakelijke klanten worden de prijzen (indien ingelogd via uw account) echter exclusief BTW vermeld en staat het BTW bedrag gespecificeerd bij het uitchecken en op de factuur.

Kopen zonder BTW

Bedrijven uit België en Luxemburg wordt bij bestelling via een account geen BTW in rekening gebracht. Uw bedrijf moet wel beschikken over een geldig (te verifieren) BTW nummer.

Gemakkelijk bestellen

Duidelijke stappen

Met ons eenvoudige 4 stappen systeem word u gemakkelijk door het bestelproces geleid. Via de knop “Afrekenen” komt u in uw besteloverzicht en vult u vervolgens: uw persoonlijke gegevens, faktuur- en/of afleveringsadres, verzendopties en de betaalwijze in. Vervolgens krijgt u opnieuw een overzicht van uw bestelling en kunt u deze definitief maken.

Orderbevestiging

Indien u betaalt via iDeal, MrCash, credit card of PayPal verzoeken wij u na uw betaling naar de website terug te keren. U komt dan in het bevestigings-scherm, waarin u ook uw ordernummer vindt. U ontvangt na uw bestelling ook een (automatisch gegenereerd) email bericht met uw bestelgegevens. Informatie over de status van uw order is te allen tijde zichtbaar door in te loggen via “Bestelling volgen” of in te loggen naar uw account.

Problemen met bestellen?

Mocht u problemen ondervinden bij uw bestelling kunt U natuurlijk ook bellen of mailen met onze klantenservice 010 5019387 zodat wij u bij het bestelproces behulpzaam kunnen zijn.

Retouren

14 dagen retour mogelijkheid (herroepingstermijn)

Wenst een u product te retourneren of te ruilen dan kunt u uw bestelling herroepen binnen 14 na ontvangst van de goederen. Vervolgens kunnen de producten binnen 14 dagen hierna aan ons geretourneerd worden. De artikelen moeten ongebruikt, onbeschadigd en compleet zijn en in originele, onbeschadigde verpakking, voor zover redelijkerwijs mogelijk.

Melden retourzending

U dient een retour te zenden product aan te melden voor retourzending. Dit kan bij onze klantenserice telefonisch 010 5019387, per email of via het contactformulier. Vervolgens onvangt u van ons per email een bevestiging met instructies en een etiket voor het retourzenden. Desgewenst kunt u ook gebruik maken van het “Modelformulier herroeping“.

Kosten retourzending

Aan het retourzenden van producten bij omruil zijn geen kosten verbonden. Wij vergoeden echter maximaal het oorspronkelijk betaalde bedrag, hetgeen inhoudt dat bij retourzendingen zonder omruil de eventuele kosten voor retourzending niet worden vergoed.

Terugbetaling

Nadat uw retourzending door ons in goede orde is ontvangen, ontvangt u een credit nota. Eventuele terugbetalingen vinden na 2 dagen danwel uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst plaats via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de aankoop heeft gedaan.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons, NewTopDeals, Egge 4, 3171 DE te Poortugaal (Tel: 010-5019387 E-mail: mckleinusa@newtopdeals.com) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (Download), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Garantie

Termijn

Naast de wettelijke garantie worden alle producten door ons gegarandeerd voor een periode van 2 jaar op materiaal- en productiefouten. McKleinUSA geeft op de meeste producten “limited lifetime” garantie. Hierbij worden ook aanvragen buiten de garantieperiode beoordeeld. Deze fabrieksgarantie doet echter geen afbreuk aan de wettelijke garantierechten van consumenten. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Uitsluitingen

Van buiten komende oorzaken, overbelasting, oneigenlijk gebruik en normale slijtage vallen niet onder garantie. Leder is een natuurproduct en de levensduur en optische eigenschappen zijn sterk afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en blootstelling aan de elementen.

Meer informatie over garantie vind u ook in de Algemene verkoopvoorwaarden

Garantie aanmelden

Indien u aanspraak op garantie meent te kunnen maken kunt u contact opnemen met de klantenservice, hetzij per email of telefonisch op 010 5019387. Het defecte product moet aan ons ter beschikking worden gesteld ter beoordeling. Afhankelijk van de schade zal, bij toekenning van de garantie, het product hersteld of vervangen worden; eventueel gemaakte verzendkosten worden vergoed op basis van het geldende PostNL pakkettarief.

Annuleren

Mocht u van uw bestelling willen afzien terwijl deze nog niet door ons verstuurd is, neemt u dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenserviceper per email of telefonisch: 010 5019387. Uw annulering wordt door ons per email bevestigd en terugbetaling van het vooruitbetaalde aankoopbedrag vindt plaats in 2 werkdagen, dan wel uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw annulering.

Betalingsmogelijkheden

Via een veilige, versleutelde SSL verbinding kunt u gebruikmaken van de meest gebruikelijke betalingssystemen als iDeal, MrCash, Visa, Mastercard, Paypal en Bankoverschrijving. Betaling achteraf na ontvangst van het product is ook mogelijk. Bedrijven kunnen ook op rekening bestellen (betaling binnen 30 dagen na factuurdatum). Meer informatie over betalingen vind u op de aparte pagina “Veilig betalen“.

Producten

Alle artikelen zijn nieuw, in originele verpakking en van originele herkomst. Wij leveren steeds de laatste modellen en uitvoeringen, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Wij leveren alleen producten gemaakt van leder. Leder is een natuurproduct en kan altijd sporen van imperfectie, littekens e.d. vertonen. Dit is absoluut normaal en niet van invloed op de waarde van het product. Wij doen ons best de producten zo natuurgetrouw weer te geven en te omschrijven. Het werkelijke product kan echter altijd enigzins afwijken van zoals het op uw scherm wordt weergegeven.

Privacy

Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op de pagina “Uw privacy“laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren..

Klachten

Een klacht indienen

Wij streven naar 100% tevredenheid van onze klanten en hechten veel waarde aan onze track-records. Mocht het geleverde product of onze dienstverlening desondanks toch niet geheel aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u dit kenbaar maken aan onze klantenservice, hetzij per email, telefonisch: 010 5019387 of via het contactformulier.

Niet tevreden met de oplossing?

Voor al uw vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice telelefoon 010 5019387. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur (weekends tot 18:00 uur). Wij zijn u graag van dienst.